
Συσκευές & Αξεσουάρ
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Brussels sprouts (see Tips)500 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
toasted hazelnuts skinned100 g
-
sherry vinegar20 g
-
garlic cloves2
-
salt plus extra to season1 ¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to season¼ tsp
-
olive oil plus extra for frying100 g
-
boiling water1000 g
-
short dried pasta of choice350 g
-
lemon juice1 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1340.6 mg
Πρωτεΐνη
24.1 g
Θερμίδες
3476.4 kJ /
827.7 kcal
Λιπαρά
50.6 g
Φυτικές ίνες
11.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.1 g
Υδατάνθρακες
64.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Meals in a Flash
91 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLeek, chilli and chorizo sauce
40 λεπτ.
Cauliflower and sweet potato lasagne
1ωρ. 35 λεπτ.
Ricotta gnocchi
2ωρ.
Lasagne with fresh spinach pasta
2ωρ. 20 λεπτ.
All-in-one chicken congee
35 λεπτ.
Super green pasta (Darren Robertson)
30 λεπτ.
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 λεπτ.
Quick fix noodles
15 λεπτ.
Chicken Caesar pasta salad
55 λεπτ.
Butternut and bacon macaroni cheese
1ωρ. 30 λεπτ.
Brie, speck and walnut risotto
25 λεπτ.
Meat-free mushroom lasagne
1ωρ. 30 λεπτ.