
Συσκευές & Αξεσουάρ
Johannisbeermousse
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 25 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Gelatine6 Blätter
-
Wasser zum Einweichen
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
-
Vanillezucker selbst gemacht1 EL
-
Johannisbeeren300 g
-
Zucker15 g
-
Orangensaft50 g
-
Joghurt, 1,5% Fett100 g
-
Johannisbeersirup2 EL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
272 kcal /
1138 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
17 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 3/2018
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνScheiterhaufen
1h 30min
Milchreis mit Rhabarber
1h
Rhabarber-Ingwer-Kompott
2h
Super-Geburtstags-Torte
3h 30min
Topfenpalatschinken
1h 30min
Grießschnitten mit Rhabarberkompott
2h
Oma Lenas Grießkuchen
3h
Vegane Kiwi-Torte ohne Backen
5h 50min
Bananen-Walnuss-Muffins mit dunkler Schokolade
45min
Germknödel mit Mohn (vegan)
1h 30min
Künefe
1h
Keks-Eis
4h 15min