
Συσκευές & Αξεσουάρ
Melonen-Joghurt-Eis
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Wassermelone in Würfeln (5 mm)130 g
-
Ahornsirup10 g
-
Basilikum gehackt2 TL
-
Limette unbehandelt, 2 Streifen Schale (à 1 x 3 cm), dünn abgeschält und Saft ausgepresst1
-
brauner Zucker40 g
-
Galiamelone in Würfeln (1 cm), eingefroren300 g
-
Joghurt, 3,5% Fett kalt120 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
2 g
Θερμίδες
527 kJ /
126 kcal
Λιπαρά
2 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Υδατάνθρακες
25 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 3/2018
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGehackter Obstsalat mit Sabayon
30 min
Erdbeer-Macarons
26 godz.
Weiße Schokoladenmousse
5 godz. 30 min
Portugiesische Crème Brûlée
25 min
Strawberry-Cheesecake-Pralinen
1 godz.
Amarettini-Parfait
5 godz. 50 min
Karamell-Popcorn
40 min
Erdbeer-Joghurt-Creme
3 godz. 20 min
Tiramisu mit Amarettini-Keksen
4 godz. 50 min
Haselnuss-Karamell-Pralinen
4 godz. 40 min
Softeis mit Schoko-Keks-Crunch
10 godz. 30 min
Sizilianisches Mandelgebäck
30 min