
Συσκευές & Αξεσουάρ
Melonen-Joghurt-Eis
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Wassermelone in Würfeln (5 mm)130 g
-
Ahornsirup10 g
-
Basilikum gehackt2 TL
-
Limette unbehandelt, 2 Streifen Schale (à 1 x 3 cm), dünn abgeschält und Saft ausgepresst1
-
brauner Zucker40 g
-
Galiamelone in Würfeln (1 cm), eingefroren300 g
-
Joghurt, 3,5% Fett kalt120 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
126 kcal /
527 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
25 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 3/2018
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνScheiterhaufen
1ωρ. 30 λεπτ.
Milchreis mit Rhabarber
1ωρ.
Rhabarber-Ingwer-Kompott
2ωρ.
Super-Geburtstags-Torte
3ωρ. 30 λεπτ.
Topfenpalatschinken
1ωρ. 30 λεπτ.
Grießschnitten mit Rhabarberkompott
2ωρ.
Oma Lenas Grießkuchen
3ωρ.
Vegane Kiwi-Torte ohne Backen
5ωρ. 50 λεπτ.
Bananen-Walnuss-Muffins mit dunkler Schokolade
45 λεπτ.
Germknödel mit Mohn (vegan)
1ωρ. 30 λεπτ.
Künefe
1ωρ.
Keks-Eis
4ωρ. 15 λεπτ.