
Συσκευές & Αξεσουάρ
Makaron cannelloni nadziewany serem ricotta
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
8 porcji
Υλικά
-
6 gałązek natki pietruszki, świeżej tylko liście
-
200 g sera parmezan pokrojonego na kawałki
-
700 g sera ricotta
-
2 jajka
-
10 g oliwy z oliwek
-
40 g mąki pszennej
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
½ łyżeczki soli
-
24 rurki makaronu jajecznego, suchego, typu cannelloni
-
700 g przecieru pomidorowego, typu passata
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
518.7 kcal /
2170.2 kJ
Πρωτεΐνη
29 g
Λιπαρά
21.2 g
Υδατάνθρακες
53.2 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.1 g
Νάτριο
609.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

KUCHNIA SARDYŃSKA
9 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRyż pieczony z warzywami
1h 30min
Omlet makaronowy z Varomy
40min
Zielone cannelloni
1h 45min
Penne puttanesca
50min
Zapiekane muszle makaronowe z wieprzowiną i szpinakiem
2h 40min
Risotto z kimchi
35min
Miso carbonara z makaronem udon
30min
Bento z onigiri i omletem
1h 15min
Risotto z dorszem, groszkiem i miętą
40min
Lasagne z domową ricottą i zielonymi warzywami
2h
Ryż z łososiem i pieczarkami
35min
Makaron z pesto i suszonymi pomidorami
20min