沙参玉竹黑鱼汤

沙参玉竹黑鱼汤

4.3 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 20 克
  • 2 片
  • 黑鱼 ,洗净去除内脏和鱼头,切段
    1 条
  • 料酒
    1 茶匙
  • 1200 克
  • 蜜枣
    2 颗
  • 沙参
    15 克
  • 玉竹
    20 克
  • 猪肉 ,选择瘦肉,切大块,提前汆水
    150 克
  • 1 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 235.8 kcal / 986.5 kJ
Πρωτεΐνη 31.3 g
Λιπαρά 9 g
Υδατάνθρακες 6.4 g
Φυτικές ίνες 1.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων