
Συσκευές & Αξεσουάρ
沙参玉竹黑鱼汤
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油20 克
-
姜2 片
-
黑鱼 ,洗净去除内脏和鱼头,切段1 条
-
料酒1 茶匙
-
水1200 克
-
蜜枣2 颗
-
沙参15 克
-
玉竹20 克
-
猪肉 ,选择瘦肉,切大块,提前汆水150 克
-
盐1 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
235.8 kcal /
986.5 kJ
Πρωτεΐνη
31.3 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
6.4 g
Φυτικές ίνες
1.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

四季养生
68 Συνταγές
Κίνα
Κίνα