
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rotkohlsalat mit Feigen und Gorgonzola
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Apfel hart, geviertelt1
-
Schalotte1
-
Rotkohl in Stücken300 g
-
Ahornsirup10 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Balsamico, hell30 g
-
Cranberrysaft30 g
-
Rapsöl40 g
-
Feigen, getrocknet in Würfeln (3 cm)30 g
-
Rucola50 g
-
Gorgonzola, dolce gezupft60 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
231 kcal /
969 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
16 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Unser Ostermenü
11 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLachs mit Mozzarella-Mango-Tomaten-Salat
25 min
Kichererbsensalat
35 min
Caesar's Salad
30 min
Gemüse-Leber-Torte
1 godz. 50 min
Erdbeer-Feta-Stullen
10 min
Graupen-Erbsen-Salat mit Thunfisch
30 min
Kartoffel-Blumenkohl-Salat mit Schinken
1 godz.
Oliven in Tomatensauce
30 min
Balsamico-Weizen-Salat
35 min
Thai-Glasnudelsalat
30 min
Blumenkohlsalat mit Hähnchen
50 min
Kabeljau-Salat mit Mangodressing
40 min