
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rotkohlsalat mit Feigen und Gorgonzola
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Apfel hart, geviertelt1
-
Schalotte1
-
Rotkohl in Stücken300 g
-
Ahornsirup10 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Balsamico, hell30 g
-
Cranberrysaft30 g
-
Rapsöl40 g
-
Feigen, getrocknet in Würfeln (3 cm)30 g
-
Rucola50 g
-
Gorgonzola, dolce gezupft60 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
969 kJ /
231 kcal
Λιπαρά
15 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Υδατάνθρακες
16 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Unser Ostermenü
11 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBohnen-Tomaten-Salat
30 Min
Mexikanischer Overnight-Oat-Salat
8 Std. 10 Min
Griechischer Kartoffelsalat
1 Std. 30 Min
Spitzkohlsalat mit Sojadressing und Limonenkresse
40 Min
Bohnen-Tomaten-Salat
30 Min
Auberginenpüree
30 Min
Schwarzer Reissalat mit Erdbeeren und Feta
40 Min
Thunfisch-Nudel-Salat mit geröstetem Kürbis
45 Min
Pfifferlings-Stullen
35 Min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 Min
Gyoza mit Koriander-Mayo-Dip und Fischfüllung
1 Std. 15 Min
Pak Choi mit Sesam und Sojasauce
15 Min