Bollos de mantequilla de Bilbao

Bollos de mantequilla de Bilbao

4.6 105 βαθμολογίες
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
20 unidades

Υλικά

Masa
  • 180 g de agua
  • 95 g de azúcar
  • 1 cucharadita de sal
  • 90 g de margarina
  • 560 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
  • 20 g de levadura de panadería deshidratada (4 sobres)
  • 1 huevo batido para pincelar
Crema de mantequilla
  • 200 g de azúcar
  • 100 g de agua
  • 200 g de mantequilla Lurpak® a temperatura ambiente
  • 1 - 2 cucharadas de azúcar glas

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 279 kcal / 1166 kJ
Πρωτεΐνη 4.16 g
Λιπαρά 13.3 g
Υδατάνθρακες 35.66 g
Φυτικές ίνες 1.05 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων