Petisús (éclairs)

Petisús (éclairs)

4.6 116 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
60 unidades

Υλικά

Crema pastelera
  • 500 g de leche
  • 60 g de harina de repostería
  • 2 huevos
  • 2 yemas de huevo
  • 1 cucharada de azúcar vainillado
  • 70 g de azúcar
Masa choux
  • 120 g de leche
  • 130 g de agua
  • 100 g de mantequilla
  • 1 pellizco de sal
  • 5 g de azúcar
  • 160 g de harina de repostería
  • 4 huevos (60-65 g c/u)
Glaseado y montaje
  • 200 g de azúcar glas
  • 1 clara de huevo
  • 4 - 5 gotas de zumo de limón

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 65 kcal / 270 kJ
Πρωτεΐνη 1.88 g
Λιπαρά 2.88 g
Υδατάνθρακες 7.78 g
Φυτικές ίνες 0.12 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων