Συσκευές & Αξεσουάρ
Sauce all'Arrabiata
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Zwiebeln halbiert2
-
Knoblauchzehen1 - 2
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft5
-
Chilischoten, rot, getrocknet1 - 2
-
Öl10 g
-
400 g Tomaten, in Stückenstückige Tomaten (400 g)1 Dose
-
Tomatenmark20 g
-
Zucker1 TL
-
Oregano, getrocknet1 TL
-
Basilikum1 TL
-
Wasser100 g
-
1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 TL
-
Pfeffer½ TL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
2 g
Θερμίδες
366 kJ /
87 kcal
Λιπαρά
6 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Υδατάνθρακες
5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Auf die Plätze, fertig, kochen!
66 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPaprika-Mandel-Marinade für Gemüse
25 λεπτ.
Gurken-Relish
1ωρ. 30 λεπτ.
Senf-Dill-Sauce
2ωρ.
Marinade für Spare Ribs
10 λεπτ.
Apfelkren
40 λεπτ.
Grobkörniger Cidre-Senf
48ωρ. 10 λεπτ.
Tomatenbutter
5 λεπτ.
Paprika-Auberginen-Mus
1ωρ.
Kräuter-Aioli, light
5 λεπτ.
Aioli (ohne Ei)
10 λεπτ.
Safran-Aioli
40 λεπτ.
Iberico-Schinken-Creme
10 λεπτ.