Purea di patate e porri con Brätkügeli

Purea di patate e porri con Brätkügeli

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Purea di patate e porri
  • di porro a pezzi
    300 g
  • di patate a pasta farinosa pelate, a pezzi (1 cm)
    700 g
  • di latte
    300 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di burro a pezzi
    50 g
  • di noce moscata in polvere
    ¼ di cucchiaino
Salsa con Brätkügeli
  • di dado di carne per brodo (per 0.5 l)
    ½ cubetto
  • di acqua
    150 g
  • di mezza panna per salse, con 25% di grassi
    200 g
  • di polpette di salsiccia svizzera
    400 g
  • di sale + q.b.
    1 pizzico
  • pepe macinato + q.b.
    1 pizzico
  • di erba cipollina fresca tagliata finemente
    20 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 623 kcal / 2602 kJ
Πρωτεΐνη 21 g
Λιπαρά 43 g
Υδατάνθρακες 36 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων