
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rhabarber-Parfait
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 50 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
weiße Kuvertüre250 g
-
Wasser500 g
-
Öl zum Bestreichen
-
Rhabarber in Stücken250 g
-
Puderzucker50 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 EL
-
Zucker90 g
-
Salz1 Prise
-
Eigelb (Kl. M)4
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt300 g
-
Erdbeeren700 g
-
Holunderblütensirup60 g
-
Zitronensaft2 EL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
624 kcal /
2611 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
36 g
Υδατάνθρακες
63 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ESSEN & TRINKEN 2/2018
47 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMilchreis mit Rhabarber
1h
Scheiterhaufen
1h 30min
Schokoladeneis
12h
Hotteok (Süßer gefüllter Pfannkuchen)
1h 30min
Milchreis mit Zimt
50min
Der Milchreis
45min
Hirse-Quark-Auflauf
1h 15min
Topfenpalatschinken
1h 30min
Schokoladen-Meringue-Türmchen mit Himbeeren
50min
Erdbeer-Kiwi-Eis am Stiel
7h 45min
Karamell-Cashew-Pralinen
2h 30min
Marillenknödel
1h 15min