Tagliatelle al nero di sepia con palometa

Tagliatelle al nero di sepia con palometa

3.4 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • de gambas frescas enteras sin pelar
    200 g
  • de aceite de oliva
    60 g
  • palometa en filetes limpios (350-400 g) en trozos de 3 cm salpimentados
    1
  • dientes de ajo
    3 - 4
  • pimienta de Cayena seca entera
    1
  • de sepia en trozos de 3 cm
    200 g
    200 g de calamares, en trozos de 3 cm
  • de pimiento rojo en trozos de 3 cm
    150 g
  • de pimiento verde en trozos de 3 cm
    150 g
  • de caldo de pescado
    130 g
  • de sal
    4 pellizcos
  • agua (para la olla)
  • de tagliatelle al nero di sepia
    320 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 678 kcal / 2837 kJ
Πρωτεΐνη 47.4 g
Λιπαρά 27.7 g
Υδατάνθρακες 59.9 g
Φυτικές ίνες 5.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων