
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kommissbrot
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 15ωρ. 30 λεπτ.
15 Scheiben
Υλικά
Roggensauerteig
-
Wasser330 g
-
Anstellgut (Roggensauerteig)15 g
-
Roggenmehl Type 1150 oder 960255 g
Hauptteig
-
Wasser kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten180 g
-
frische Hefe10 g
-
Roggenmehl Type 1150 oder 960 und etwas mehr zum Bearbeiten250 g
-
Weizen-Vollkornmehl (siehe Tipp)300 g
-
Zuckerrübensirup40 g
-
Salz (15-18 g)3 TL
-
Kümmel, gemahlen1 TL
-
Öl zum Einfetten
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
783 kJ /
194 kcal
Λιπαρά
1 g
Φυτικές ίνες
5.1 g
Υδατάνθρακες
37 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Brot backen
70 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBürli mit Roggen
12ωρ.
Laugenbrezeln
1ωρ. 15 λεπτ.
Toastbrot (glutenfrei)
14ωρ.
Joghurtbrot
14ωρ. 50 λεπτ.
Landbrot Backhausart
2ωρ.
Mediterranes Rosmarinbrot
1ωρ. 55 λεπτ.
Igel-Brötchen mit Schoko-Füllung
2ωρ. 30 λεπτ.
Dinkel-Walnuss-Bürlis
12ωρ.
Brioche
9ωρ. 30 λεπτ.
Helles Landbrot
51ωρ.
Apfelmäuse
2ωρ. 30 λεπτ.
Challah
1ωρ. 30 λεπτ.