
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kosaken-Doppelbrot
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ. 30 λεπτ.
1 Stück
Υλικά
Roggensauerteig
-
Wasser330 g
-
Anstellgut (Roggensauerteig)15 g
-
Roggenmehl Type 1150 oder 960255 g
Quellstück
-
Roggenkörner170 g
-
Wasser255 g
Hauptteig
-
Wasser kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten85 g
-
frische Hefe15 g
-
Roggenmehl Type 1150 oder 960 und etwas mehr zum Bearbeiten255 g
-
Dinkelmehl Type 630170 g
-
Salz (10-12 g)2 TL
-
Öl zum Einfetten
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
2990 kcal /
12102 kJ
Πρωτεΐνη
86 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
571 g
Φυτικές ίνες
70.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Brot backen
70 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLesachtaler Hausbrot
30 Std. 30 Min
Weizenbrot Betty
4 Std. 35 Min
Pitabrote
1 Std. 25 Min
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5 Std. 20 Min
Walnuss-Knäckebrot
1 Std. 50 Min
Süßkartoffel-Hefebrötchen
3 Std.
Picknick-Brötchen
2 Std.
Gefüllte mediterrane Baguettes
3 Std. 10 Min
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45 Min
Low Carb Soja-Mohn-Brot
2 Std.
Zucchini-Karotten-Brot
1 Std. 35 Min
Gefüllte Seelen
2 Std. 45 Min