Pain à effeuiller, lard et cheddar

Pain à effeuiller, lard et cheddar

4.3 15 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
4 parts

Υλικά

  • d'eau
    300 g
  • de levure boulangère sèche
    10 g
  • de farine blanche type 45 et un peu pour fariner
    500 g
  • de sel
    1 c. à café
  • farine blanche type 45 pour le saladier
  • de lard fumé
    15 tranches
  • de cheddar
    15 tranches fines

Διατροφή ανά 1 part

Θερμίδες 834 kcal / 3486 kJ
Πρωτεΐνη 34 g
Λιπαρά 93 g
Υδατάνθρακες 34 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων