Pain hérisson scamorza, basilic et coppa

Pain hérisson scamorza, basilic et coppa

4.4 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
4 parts

Υλικά

  • d'eau
    300 g
  • de levure boulangère sèche
    10 g
  • de farine blanche type 45 et un peu pour le saladier
    500 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de coppa coupées en lamelles
    15 tranches
  • de fromage scamorza fumée en fines tranches
    2 boules
  • de basilic frais effeuillé
    ½ bouquet

Διατροφή ανά 1 part

Θερμίδες 704 kcal / 2958 kJ
Πρωτεΐνη 32 g
Λιπαρά 94 g
Υδατάνθρακες 21 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων