
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mohn-Holunderblüten-Panna-cotta
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 50 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt500 g
-
Holunderblütensirup60 g
-
geriebene Zitronenschale Bio1 TL
-
weiße Gelatine2 Blätter
-
Wasser zum Einweichen
-
Mohn1 EL
-
Zucker30 g
-
Orangensaft100 g
-
Weinbrand30 g
-
Speisestärke1 TL
-
Sauerkirschen TK, aufgetaut, abgetropft200 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
1491 kJ /
356 kcal
Λιπαρά
27 g
Υδατάνθρακες
20 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 1/2018
73 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTiramisu
4ωρ. 50 λεπτ.
Schokoladenmousse
3ωρ. 20 λεπτ.
Lemon-Curd-Tiramisu
4ωρ. 30 λεπτ.
Weiße Schoko-Creme mit Himbeersauce
50 λεπτ.
Mousse au Chocolat
3ωρ.
Bananensplit-Dessert
20 λεπτ.
Pflaumeneis
9ωρ.
Mango-Creme mit Raffaello® -Crunch
2ωρ. 30 λεπτ.
Gehackter Obstsalat mit Sabayon
30 λεπτ.
Panna Cotta
5ωρ.
Cheesecakes im Glas
4ωρ.
Vegane Schoko-Creme-Torte
5ωρ.