Συσκευές & Αξεσουάρ
Bauernbrot
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ. 15 λεπτ.
1 Stück
Υλικά
Roggensauerteig
-
Wasser lauwarm260 g
-
Anstellgut (Roggensauerteig)20 g
-
Roggenmehl Type 1150 oder 960200 g
Quellstück
-
Brotbrösel (siehe Tipp)25 g
-
Wasser50 g
Hauptteig
-
Wasser90 g
-
Roggenmehl Type 1150 oder 960 und etwas mehr zum Bearbeiten100 g
-
Weizenmehl Type 550 oder 700180 g
-
Salz (10-12 g)2 TL
-
rustikales Brotgewürz (siehe Tipp)2 TL
-
Schmalz und etwas mehr zum Einfetten1 TL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
46 g
Θερμίδες
7541 kJ /
1932 kcal
Λιπαρά
16 g
Φυτικές ίνες
31 g
Υδατάνθρακες
358 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Brot backen
70 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTiroler Schinkenbrot
16ωρ. 15 λεπτ.
Toastbrot (glutenfrei)
14ωρ.
Challah
1ωρ. 30 λεπτ.
Astra-Schrippen
2ωρ. 50 λεπτ.
Handbrot mit Schinken und Käse
12ωρ. 30 λεπτ.
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5ωρ. 20 λεπτ.
Waldstauden-Roggenbrot
23ωρ. 30 λεπτ.
BBQ-Zupfbrot
50 λεπτ.
Laugen-Schinken-Hörnchen
2ωρ. 15 λεπτ.
Vollkorn-Brötchen
2ωρ.
Vollwert-Focaccia mit Kräuter-Knoblauch-Öl
50 λεπτ.
Erdbeertraum
5 λεπτ.