
Συσκευές & Αξεσουάρ
Schokoladen-Whiskey-Parfait
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ. 30 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
-
Öl zum Einfetten
-
kandierter Ingwer20 g
-
Macadamianüsse, geröstet, gesalzen50 g
-
Zartbitterkuvertüre in Stücken300 g
-
weiße Gelatine2 Blätter
-
Wasser zum Einweichen
-
Zucker200 g
-
Vanilleschote nur das Mark1
-
Eigelb (Kl. M)5
-
Whisky100 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt500 g
-
Brombeeren500 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
2503 kJ /
597 kcal
Λιπαρά
32 g
Υδατάνθρακες
57 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 1/2018
73 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTiramisu
4ωρ. 50 λεπτ.
Schokoladenmousse
3ωρ. 20 λεπτ.
Lemon-Curd-Tiramisu
4ωρ. 30 λεπτ.
Weiße Schoko-Creme mit Himbeersauce
50 λεπτ.
Mousse au Chocolat
3ωρ.
Bananensplit-Dessert
20 λεπτ.
Pflaumeneis
9ωρ.
Mango-Creme mit Raffaello® -Crunch
2ωρ. 30 λεπτ.
Gehackter Obstsalat mit Sabayon
30 λεπτ.
Panna Cotta
5ωρ.
Cheesecakes im Glas
4ωρ.
Vegane Schoko-Creme-Torte
5ωρ.