Quiche met Ricotta en Paprika

Quiche met Ricotta en Paprika

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 stuk

Υλικά

Deeg
  • patisseriebloem
    150 g
  • boter koud, in stukken
    70 g
  • water
    50 g
  • zout
    ½ tl
  • boter koud, in stukken, om in te vetten
Beslag
  • rode paprika's (ca.250g), zie tip
    2
  • paneermeel
    3 tl
  • lente-ui in ringen
    2
  • basilicum, gedroogd vers geplukt
    ½ bos
  • olijfolie
    10 g
  • ricotta
    250 g
  • bevroren doperwten
    120 g
  • ei
    4
  • maïszetmeel
    10 g
  • zout
    1 tl
  • peper, gemalen
    1 tl
  • pijnboompitten
    50 g
  • Parmezaanse kaas in stukken
    40 g
  • room, 20 % vet
    100 g
  • paprikapoeder zoet
    ½ tl

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 stuk

Πρωτεΐνη 13 g
Θερμίδες 1592 kJ / 380 kcal
Λιπαρά 25 g
Φυτικές ίνες 3.9 g
Υδατάνθρακες 24 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων