Faraona al vino rosso

Faraona al vino rosso

3.7 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di faraona in pezzi
    800 g
  • farina tipo 00 q.b.
  • acqua q.b.
  • sale q.b.
  • aceto di vino bianco q.b.
  • di cipolline
    200 g
  • di lardo a fette
    50 g
    50 g di pancetta, a fette
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di grappa
    50 g
  • di vino rosso corposo
    400 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico
  • di funghi porcini secchi ammollati in acqua tiepida e strizzati
    10 g
  • di luganega a pezzi
    100 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 360 kcal / 979 kJ
Πρωτεΐνη 32.1 g
Λιπαρά 21.6 g
Υδατάνθρακες 9.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων