Lamb with Artichoke and Spinach Purée

Lamb with Artichoke and Spinach Purée

4.6 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Lamb
  • olive oil
    1 tsp
  • rack of lamb Frenched, fat trimmed
    1
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • garlic cloves
    2
  • fresh mixed herbs (parsley, mint, basil, thyme)
    1 oz
  • Dijon mustard
    2 tbsp
Artichoke and Spinach Purée
  • Parmesan cheese
    ½ oz
  • lemon thin peel only, no pith
    1
  • artichoke hearts, packed in water (2 jars), drained
    24 oz
  • water
    ½ oz
  • lemon juice to taste
    1 tsp
  • olive oil
    1 tsp
  • fresh baby spinach
    3 oz

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 614.8 kcal / 2572.1 kJ
Πρωτεΐνη 26.8 g
Λιπαρά 47.4 g
Υδατάνθρακες 25.7 g
Φυτικές ίνες 13.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 20.1 g
Νάτριο 531.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων