
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Lamb
-
olive oil1 tsp
-
rack of lamb Frenched, fat trimmed1
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
garlic cloves2
-
fresh mixed herbs (parsley, mint, basil, thyme)1 oz
-
Dijon mustard2 tbsp
Artichoke and Spinach Purée
-
Parmesan cheese½ oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
artichoke hearts, packed in water (2 jars), drained24 oz
-
water½ oz
-
lemon juice to taste1 tsp
-
olive oil1 tsp
-
fresh baby spinach3 oz
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
614.8 kcal /
2572.1 kJ
Πρωτεΐνη
26.8 g
Λιπαρά
47.4 g
Υδατάνθρακες
25.7 g
Φυτικές ίνες
13.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
20.1 g
Νάτριο
531.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Simple Ideas
179 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες

Spring Forward
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChinese Pork with Vegetables
1ωρ. 20 λεπτ.
Lemon Chicken with Spring Onions
35 λεπτ.
Boeuf Bourguignon
11ωρ. 25 λεπτ.
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 λεπτ.
Korean Beef Lettuce Cups (Diabetes, TM6)
55 λεπτ.
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
2ωρ.
Quick Thai Chicken Curry
40 λεπτ.
Pork and Green Beans Sauté
45 λεπτ.
Beef Barbacoa
2ωρ.
Teddy Bear Burgers
2ωρ.
Turkey Chili
45 λεπτ.
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 λεπτ.