Focaccia aux pommes de terre et romarin

Focaccia aux pommes de terre et romarin

4.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • 30 - 40 g de parmesan en morceaux (2-3 cm)
  • 300 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère fraîche
    1 c. à café de levure boulangère sèche
  • 1 c. à café de sucre
  • 40 g d'huile d'olive extra vierge (à adapter)
  • 500 g de farine manitoba
    500 g de farine pour pizza
  • 10 g de sel (à adapter)
  • 250 g de pommes de terre pelées et coupées en tranches fines (1-2 mm)
  • 1 - 2 brins de romarin, frais lavé et séché

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 650 kcal / 2719 kJ
Πρωτεΐνη 19 g
Λιπαρά 19 g
Υδατάνθρακες 107 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων