Fatayer agli spinaci

Fatayer agli spinaci

4.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
8 pezzi

Υλικά

Impasto
  • di latte
    50 g
  • di acqua
    130 g
  • di lievito di birra fresco
    15 g
  • di olio di oliva + q.b.
    15 g
  • stecca di vaniglia i semini
    1
  • di farina tipo 00 + q.b.
    500 g
  • di lievito istantaneo per torte salate
    1 cucchiaino
  • uovo
    1
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di zucchero
    1 cucchiaino
Misto di spezie Baharat
  • di pepe bianco in grani
    100 g
  • di noce moscata in polvere
    1 cucchiaio
  • di chiodi di garofano
    1 cucchiaino
  • semi di cardamomo
    15
  • di cannella in polvere
    2 cucchiaini
Ripieno agli spinaci
  • di succo di limone spremuto fresco e filtrato
    20 g
  • di cipolle in quarti
    100 g
  • di sale
    2 cucchiaini
  • di sommacco
    1 cucchiaino
  • di salsa harissa
    1 cucchiaino
  • di olio di oliva
    20 g
  • di acqua
    100 g
  • di foglie di spinaci freschi
    600 g
  • di pinoli sgusciati
    30 g

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 313 kcal / 1333 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 8 g
Υδατάνθρακες 48 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων