Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée

4.3 114 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions

Υλικά

Salsa
  • fresh red chilli halved and deseeded
    1
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil plus extra for drizzling
    80 g
  • sherry vinegar
    15 g
  • pickled baby capers drained
    30 g
  • toasted pine nuts
    30 g
  • fresh parsley leaves roughly chopped
    5 sprigs
  • sultanas
    50 g
  • lemon finely grated zest only
    1
  • fine sea salt plus extra to taste
    ½ tsp
  • water
    60 g
Cauliflower Steaks
  • cauliflowers
    2
  • dried oregano to taste
Cauliflower Purée
  • water
    500 g
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    10 g
  • almond milk
    100 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    1 pinch
  • dairy-free spread
    50 g
  • caster sugar
    1 pinch

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 442.6 kcal / 1851.9 kJ
Πρωτεΐνη 7.9 g
Λιπαρά 35.8 g
Υδατάνθρακες 29.5 g
Φυτικές ίνες 7.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.8 g
Νάτριο 762.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων