Stuffed Moroccan Breads

Stuffed Moroccan Breads

3.8 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
8 pieces

Υλικά

Moroccan Bread
  • dried instant yeast
    2 tsp
    15 g fresh yeast, crumbled
  • plain flour
    350 g
  • durum wheat semolina
    150 g
  • water
    300 g
  • ground turmeric (προαιρετικό πεδίο)
    1 tsp
  • fine sea salt
    2 tsp
Spicy Beef Filling
  • onions halved
    100 g
  • fresh mint leaves only (15 g)
    1 bunch
  • fresh flat-leaf parsley leaves only (15 g)
    1 bunch
  • fresh coriander leaves only (15 g)
    1 bunch
  • beef mince broken up
    300 g
  • ground turmeric
    1 tsp
  • ground cumin to taste
    ¼ - ½ tsp
  • fine sea salt or to taste
    1 tsp
  • ground white pepper
    2 pinches

Διατροφή ανά 1 piece

Θερμίδες 308 kcal / 1289 kJ
Πρωτεΐνη 14 g
Λιπαρά 7 g
Υδατάνθρακες 46 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων