Mantarlı Risotto

Mantarlı Risotto

4.3 42 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
8 porsiyon

Υλικά

  • Parmesan peyniri küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
    130 g
  • maydanoz sadece yaprakları
    10 g
  • sarımsak
    2 diş
  • soğan ikiye bölünmüş
    80 g
  • riviera zeytinyağı
    40 g
  • shiitake mantarı sapları ayıklanmış, parçalara bölünmüş ( 3 cm) (bk. öneriler)
    400 g
    herhangi bir taze mantar
  • sek beyaz şarap
    90 g
  • Arborio pirinci
    500 g
  • su
    1100 g
  • tuz damak tadına göre
    4 tk
  • toz karabiber
    ¼ tk
  • tereyağı (yakl. 75 g) küp küp kesilmiş
    4 - 5 yk
  • elma sirkesi
    ½ tk
  • mikro filiz süslemek için
    taze frenk soğanı, ince kıyılmış, süslemek için

Διατροφή ανά 1 porsiyon

Θερμίδες 429.7 kcal / 1796.1 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 19.8 g
Υδατάνθρακες 49.7 g
Φυτικές ίνες 1.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων