
Συσκευές & Αξεσουάρ
Domates Soslu ve Enginarlı Cannelloni
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
-
Parmesan peyniri parçalara bölünmüş (2-3 cm)140 g
-
tütsülenmiş peynir (örn. tütsülenmiş scamorza, tütsülenmiş Edam peyniri), parçalara bölünmüş (4-5 cm)200 g
Dolgu
-
sızma zeytinyağı yağlamak için ekstra zeytinyağı20 g
-
taze ricotta peyniri100 g
-
diş sarımsak1
-
sızma zeytinyağı20 g
-
taze enginar kalbi300 g
-
beyaz şarap100 g
-
ricotta peyniri100 g
-
yumurta2
-
tuz1 tk
-
toz karabiber2 tutam
-
kuru cannelloni (yakl. 180 g) (bk.öneriler)16 adet
Domates sosu
-
sap kereviz parçalara bölünmüş40 g
-
soğan30 g
-
havuç parçalara bölünmüş (3 cm)40 g
-
diş sarımsak1
-
konserve domates400 g
-
su250 g
-
şeker1 tutam
-
tuz1 tk
-
toz karabiber1 tutam
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
715 kcal /
2997 kJ
Πρωτεΐνη
39 g
Λιπαρά
39 g
Υδατάνθρακες
40 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Her Katında Ayrı Lezzet
72 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30min
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40min
Domatesli ve Biberli Makarna
30min
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35min
Bonfile ve Brokolili Pilav
50min
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Ninguna valoración
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50min
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1h 15min
Midyeli Penne
1h 5min
Balkabaklı Risotto
25min
Balkabaklı Peynirli Makarna
1h 15min