
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tri-Colour Ginger Rice
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
5 portions
Υλικά
-
water1000 g
-
short-grained brown rice (Japonica rice), soaked overnight (approx. 480 g after soaking)300 g
-
fresh ginger5 slices
-
fresh galangal5 slices
-
rock salt⅘ tsp
-
beetroot juice (see tips)2 tbsp
-
carrot juice (see tips)2 tbsp
-
spinach juice (see tips)2 tbsp
-
olive oil3 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
1213 kJ /
290 kcal
Λιπαρά
10 g
Φυτικές ίνες
2 g
Υδατάνθρακες
45 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Everyday Vegan
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNasi Lemak Basmati
30 Min
Mediterranean Salad
25 Min
Creamy Risottata with Squash, Scamorza and Pecorino
45 Min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30 Min
Creamy Pea Pasta
25 Min
Jollof Rice
1 Std. 20 Min
Gwinganna biryani
25 Std. 20 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 Std.
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 Min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 Std. 35 Min