Συσκευές & Αξεσουάρ
Tri-Colour Ginger Rice
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
5 portions
Υλικά
-
water1000 g
-
short-grained brown rice (Japonica rice), soaked overnight (approx. 480 g after soaking)300 g
-
fresh ginger5 slices
-
fresh galangal5 slices
-
rock salt⅘ tsp
-
beetroot juice (see tips)2 tbsp
-
carrot juice (see tips)2 tbsp
-
spinach juice (see tips)2 tbsp
-
olive oil3 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
1213 kJ /
290 kcal
Λιπαρά
10 g
Φυτικές ίνες
2 g
Υδατάνθρακες
45 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Everyday Vegan
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSouthern Mac & Cheese
30min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Spring Garden Minestrone Soup
50min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2h 30min
Bubur Lambuk Terengganu
50min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min