
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Pulut susu
-
glutinous rice (pulut susu)300 g
-
water900 g
-
fresh coconut milk500 g
-
salt1 tsp
-
pandan leaves tied into knots2
Serunding udang
-
fresh red chillies deseeded4
-
red bird's eye chillies (προαιρετικό πεδίο) (cili padi), deseeded2
-
dried shrimp soaked to soften50 g
-
fresh lemongrass white part only1 stalk
-
shallots50 g
-
garlic cloves2
-
ground coriander½ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
ground fennel¼ tsp
-
salt½ tsp
-
fresh grated coconut300 g
-
cooking oil70 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1269 kcal /
5304 kJ
Πρωτεΐνη
17 g
Λιπαρά
97 g
Υδατάνθρακες
95 g
Φυτικές ίνες
19 g
Κορεσμένα λιπαρά
72 g
Νάτριο
1045 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Celebrate Eid Al-Fitr
14 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegetable lasagne
1 godz. 35 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Pilau rice
30 min
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
Prawn and Vegetable Rice
1 godz. 10 min
Wholemeal Mantou
1 godz.
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
30 min
Spaghetti carbonara
40 min
Pear and blue cheese risotto
30 min
Creamy Mac & Cheese
30 min