Cordero al ajillo

Cordero al ajillo

3.7 36 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 raciones

Υλικά

  • de carne de cordero en trozos
    800 - 1000 g
  • de dientes de ajo
    60 g
  • de perejil fresco (solo las hojas)
    8 - 10 ramitas
  • de aceite de oliva
    30 g
  • de manteca de cerdo
    20 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de pimienta negra molida
    ¼ cucharadita
  • de vino blanco
    100 g
  • de vinagre
    2 cucharadas
  • de pan rallado
    1 - 2 cucharadas

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 346 kcal / 1446 kJ
Πρωτεΐνη 26.2 g
Λιπαρά 24.3 g
Υδατάνθρακες 5.7 g
Φυτικές ίνες 0.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων