Mediterranean Pearl Barley Risotto

Mediterranean Pearl Barley Risotto

3.3 45 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions

Υλικά

  • shallots (2-3 shallots)
    70 g
  • olive oil
    30 g
  • pearl barley medium, rinsed and drained
    250 g
  • dry white wine vegan
    100 g
  • water hot
    750 g
  • vegetable stock paste, homemade vegan (see tip)
    1 heaped tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground white pepper
    2 pinches
  • dried thyme (προαιρετικό πεδίο)
    ¾ tsp
  • pine nuts
    40 g
  • courgettes sliced (5 mm)
    400 g
  • sun-dried tomatoes in oil drained, cut in strips (5 mm)
    50 g
  • almond butter
    60 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 517 kcal / 2159 kJ
Πρωτεΐνη 16 g
Λιπαρά 23 g
Υδατάνθρακες 52 g
Φυτικές ίνες 8.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων