
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
Προετοιμασία 1ωρ. 20 λεπτ.
Σύνολο 13ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Chimichurri Sauce
-
garlic cloves4
-
shallots halved100 g
-
fresh coriander thick stalks removed20 g
-
fresh parsley thick stalks removed20 g
-
dried oregano2 Tbsp
-
olive oil200 g
-
white wine vinegar60 g
-
lemon juice35 g
-
dried chilli flakes1 tsp
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
pork fillets (approx. 1000 g)2
Rice Salad and Pork Fillet
-
fresh parsley leaves15 g
-
olive oil90 g
-
pickled capers drained60 g
-
lemon juice60 g
-
coarse salt flakes2 Tbsp
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
long grain rice250 g
-
courgettes cut in small cubes400 g
-
carrots cut in small cubes300 g
-
red pepper cut in small cubes1
-
yellow pepper cut in small cubes1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
822 kcal /
3443 kJ
Πρωτεΐνη
43 g
Λιπαρά
52 g
Υδατάνθρακες
41 g
Φυτικές ίνες
4.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Cooking On Point
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Curry with Spinach
1h 5min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Leftover Chicken Fajitas
1h 20min
Ham Hock Potato Bake
35min
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45min
Cheeseburger Quiche
50min
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2h 50min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30min
Chicken Jalfrezi
1h
Basque Chicken
1h 10min