Συσκευές & Αξεσουάρ
Pork tenderloin with mustard sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
pork tenderloin cut in slices (1 cm)450 g
-
button mushrooms cut in slices100 g
-
75 g Madeira winedry vermouth75 g
-
milk100 g
-
onions cut in halves60 g
-
garlic clove (προαιρετικό πεδίο)1
-
wholegrain mustard2 tsp
-
hot mustard1 tsp
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
2 tbsp creamcrème fraîche2 tbsp
-
cornflour (starch)1 heaped tbsp
-
fresh parsley to garnish2 - 3 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
28 g
Θερμίδες
961 kJ /
230 kcal
Λιπαρά
7 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Υδατάνθρακες
8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSweet and spicy beef short ribs with polenta
4ωρ. 25 λεπτ.
Sweet and Sour Pork Ribs
40 λεπτ.
Daging Merah
35 λεπτ.
Tarte Bourguignonne
1ωρ. 30 λεπτ.
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3ωρ. 15 λεπτ.
Chicken Pizzaiola
50 λεπτ.
Beef Stew with Cauliflower Mash
2ωρ.
Flank steak with horseradish cream sauce
4ωρ. 20 λεπτ.
Mexican pulled pork
28ωρ. 10 λεπτ.
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45 λεπτ.
Curry Chicken
1ωρ.
Salisbury Steak TV Dinner
1ωρ.