Pork tenderloin with mustard sauce

Pork tenderloin with mustard sauce

4.3 64 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • pork tenderloin cut in slices (1 cm)
    450 g
  • button mushrooms cut in slices
    100 g
  • dry vermouth
    75 g
    75 g Madeira wine
  • milk
    100 g
  • onions cut in halves
    60 g
  • garlic clove (προαιρετικό πεδίο)
    1
  • wholegrain mustard
    2 tsp
  • hot mustard
    1 tsp
  • chicken stock cube (for 0.5 l)
    1
    1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper adjust to taste
    1 pinch
  • crème fraîche
    2 tbsp
    2 tbsp cream
  • cornflour (starch)
    1 heaped tbsp
  • fresh parsley to garnish
    2 - 3 sprigs

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 230 kcal / 961 kJ
Πρωτεΐνη 28 g
Λιπαρά 7 g
Υδατάνθρακες 8 g
Φυτικές ίνες 0.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων