Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin

Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin

4.4 29 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
2 portions

Υλικά

La tombée de feuilles de betterave
  • d'échalotes coupées en deux
    80 g
  • d'ail
    1 gousse
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de noix de cajou
    100 g
  • de pignons de pin
    40 g
  • de feuilles de betterave
    400 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
La purée panais-butternut
  • d'eau
    500 g
  • de panais coupé en dés (2 cm)
    200 g
  • de courge butternut coupée en dés (2 cm)
    300 g
  • de purée d'amande
    30 g
  • de sel à ajuster en fonction goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction goûts
    2 pincées
  • parmesan (προαιρετικό πεδίο) en copeaux pour la finition

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 804 kcal / 3351 kJ
Πρωτεΐνη 26.5 g
Λιπαρά 57.5 g
Υδατάνθρακες 40 g
Φυτικές ίνες 17 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων