Jalapeño Cornbread with Maple Butter

Jalapeño Cornbread with Maple Butter

4.3 22 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
8 portions

Υλικά

Jalapeño Cornbread
  • fresh jalapeño chillies halved, to taste
    2 - 3
  • polenta
    170 g
  • plain flour
    135 g
  • granulated sugar
    40 g
  • baking powder
    1 ½ tsp
  • bicarbonate of soda
    ½ tsp
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • unsalted butter diced, plus extra for greasing
    60 g
  • buttermilk
    250 g
  • medium eggs
    2
  • tinned sweetcorn drained
    130 g
Maple Butter
  • unsalted butter soft
    110 g
  • milk
    30 g
  • maple syrup
    2 Tbsp
  • soft dark brown sugar
    1 tsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 387 kcal / 1618 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 21 g
Υδατάνθρακες 41 g
Κορεσμένα λιπαρά 13 g
Νάτριο 565 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων