
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sourdough Rye
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 51ωρ. 10 λεπτ.
20 slices
Υλικά
Starter
-
water lukewarm350 g
-
dried instant yeast1 Tbsp
-
rye flour250 g
-
caraway seeds2 Tbsp
-
black treacle3 Tbsp
Bread
-
unsalted butter diced30 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
wholemeal flour115 g
-
plain flour plus extra for dusting450 g
-
water lukewarm125 g
-
fine sea salt1 Tbsp
-
olive oil for greasing
-
medium egg mixed with 1 Tbsp water1
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 slice
Νάτριο
306 mg
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
737 kJ /
175 kcal
Λιπαρά
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
31 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Savoury
58 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPotato Farls
1 Std. 10 Min
Challah
2 Std.
Hot Cross Buns
3 Std. 50 Min
Italian Easter Bread
3 Std. 50 Min
Quick Flatbreads
20 Min
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1 Std. 10 Min
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
1 Std.
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 Std.
Bagels
1 Std. 20 Min
Focaccia
3 Std.
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Pesto Tear and Share Christmas Tree Bread
2 Std. 20 Min