
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sourdough Rye
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 51ωρ. 10 λεπτ.
20 slices
Υλικά
Starter
-
water lukewarm350 g
-
dried instant yeast1 Tbsp
-
rye flour250 g
-
caraway seeds2 Tbsp
-
black treacle3 Tbsp
Bread
-
unsalted butter diced30 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
wholemeal flour115 g
-
plain flour plus extra for dusting450 g
-
water lukewarm125 g
-
fine sea salt1 Tbsp
-
olive oil for greasing
-
medium egg mixed with 1 Tbsp water1
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
175 kcal /
737 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
31 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
306 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Savoury
58 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνYoghurt Bread
2ωρ.
Irish Soda Bread
45 λεπτ.
Potato Farls
1ωρ. 10 λεπτ.
Gluten-free Bread
3ωρ. 20 λεπτ.
Hot Cross Buns
3ωρ. 50 λεπτ.
Italian Easter Bread
3ωρ. 50 λεπτ.
Quick Flatbreads
20 λεπτ.
Pretzels
1ωρ.
Pickled Red Onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Guinness® Bread
1ωρ. 45 λεπτ.
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1ωρ.
Bagels
1ωρ. 20 λεπτ.