
Συσκευές & Αξεσουάρ
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
milk200 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing15 g
-
plain flour15 g
-
large eggs separated3
-
smoked mackerel boneless, skinned, flaked200 g
-
crème fraîche2 Tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh tarragon leaves roughly chopped2 Tbsp
-
water hot, for steaming
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
470 mg
Πρωτεΐνη
19 g
Θερμίδες
1505 kJ /
363 kcal
Λιπαρά
29 g
Κορεσμένα λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCrab Tart
2ωρ. 30 λεπτ.
Rainbow Flat Bread
Καμία βαθμολογία
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1ωρ.
Pizza Mummy
1ωρ. 20 λεπτ.
Leek Quiche
1ωρ. 20 λεπτ.
Christmas Cheese and Onion Quiche (UK)
1ωρ. 45 λεπτ.
Cornish Pasty
1ωρ. 30 λεπτ.
Sausage Rolls
1ωρ. 10 λεπτ.
English Muffins
3ωρ.
Savoury Apero Stars
40 λεπτ.
Cheese Puffs with Whipped Honey Cream Cheese
1ωρ. 5 λεπτ.
Savoury Cheesecake with Caramelised Onions
14ωρ. 15 λεπτ.