
Συσκευές & Αξεσουάρ
Schweizer Bauernbrot
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ.
16 Scheiben
Υλικά
Quellstück
-
Paniermehl (siehe Tipp)25 g
-
Wasser50 g
Hauptteig
-
Wasser kalt200 g
-
Bier kalt250 g
-
frische Hefe10 g
-
Roggenmehl Type 1150 und etwas mehr zum Bearbeiten200 g
-
Weizenmehl Type 1050500 g
-
Salz (10-12 g)3 TL
-
rustikales Brotgewürz (προαιρετικό πεδίο)2 TL
-
Öl zum Einfetten
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
595 kJ /
142 kcal
Λιπαρά
1 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Υδατάνθρακες
27 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Brotgenuss
13 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrötchen
1ωρ. 40 λεπτ.
Weizen-Dinkel-Brot
1ωρ. 30 λεπτ.
Joghurtbrötchen
30 λεπτ.
Amerikanische Bagels
2ωρ.
Oliven-Ciabatta
24ωρ.
Streuselzopf
1ωρ. 30 λεπτ.
Bauernbrot
2ωρ. 20 λεπτ.
Ciabattabrötchen
1ωρ. 50 λεπτ.
Sesam-Stangen
1ωρ.
Roggen-Dinkel-Brot
8ωρ.
Körner-Bagels
2ωρ.
Gewürzbaguettes
1ωρ. 35 λεπτ.