
Συσκευές & Αξεσουάρ
Schweizer Bauernbrot
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ.
16 Scheiben
Υλικά
Quellstück
-
Paniermehl (siehe Tipp)25 g
-
Wasser50 g
Hauptteig
-
Wasser kalt200 g
-
Bier kalt250 g
-
frische Hefe10 g
-
Roggenmehl Type 1150 und etwas mehr zum Bearbeiten200 g
-
Weizenmehl Type 1050500 g
-
Salz (10-12 g)3 TL
-
rustikales Brotgewürz (προαιρετικό πεδίο)2 TL
-
Öl zum Einfetten
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
142 kcal /
595 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
27 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Brotgenuss
13 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCiabatta
17 Std.
Birnen-Nuss-Brot
1 Std. 15 Min
Sandwich-Toast
27 Std.
Vollkornbrot
5 Std.
Früchtebrot
24 Std.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Allrounder-Brot
45 Min
Burger-Brötchen
1 Std. 45 Min
Karotten-Walnuss-Brot
2 Std.
Bauernbrot
2 Std. 20 Min
Stockbrot
20 Min
Smörrebröd - Smørrebrød
24 Std.