Schweizer Bauernbrot

Schweizer Bauernbrot

4.8 604 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ.
16 Scheiben

Υλικά

Quellstück
  • Paniermehl (siehe Tipp)
    25 g
  • Wasser
    50 g
Hauptteig
  • Wasser kalt
    200 g
  • Bier kalt
    250 g
  • frische Hefe
    10 g
  • Roggenmehl Type 1150 und etwas mehr zum Bearbeiten
    200 g
  • Weizenmehl Type 1050
    500 g
  • Salz (10-12 g)
    3 TL
  • rustikales Brotgewürz (προαιρετικό πεδίο)
    2 TL
  • Öl zum Einfetten

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 Scheibe

Πρωτεΐνη 5 g
Θερμίδες 595 kJ / 142 kcal
Λιπαρά 1 g
Φυτικές ίνες 2.2 g
Υδατάνθρακες 27 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων