
Συσκευές & Αξεσουάρ
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water60 oz
-
salt plus extra to season1 tsp
-
penne pasta, dried12 oz
-
cooked turkey meat cubed or pulled8 oz
-
asparagus cut in pieces (1 in.), woody ends removed8 oz
-
garlic cloves2
-
lemon thin peel only, no pith1
-
dried chili flakes (προαιρετικό πεδίο)¼ tsp
-
fresh parsley (leaves only)½ oz
-
olive oil2 oz
-
cherry tomatoes halved6 oz
-
goat cheese crumbled2 oz
-
baby arugula2 oz
-
lemon zest to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
653 kcal /
2732 kJ
Πρωτεΐνη
33 g
Λιπαρά
26 g
Υδατάνθρακες
70 g
Φυτικές ίνες
6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thankful for Leftovers
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13ωρ. 20 λεπτ.
Boeuf Bourguignon
11ωρ. 25 λεπτ.
Chicken Marsala
40 λεπτ.
Asian Stir Fry with Noodles
1ωρ. 5 λεπτ.
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7ωρ. 20 λεπτ.
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 λεπτ.
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1ωρ. 5 λεπτ.
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 λεπτ.
Chicken Satay with Peanut Sauce (Hestan Cue™)
2ωρ. 30 λεπτ.
Paprika Chicken with Vegetables and Mashed Sweet Potatoes
50 λεπτ.
Pork and Green Beans Sauté
45 λεπτ.
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
2ωρ.