Συσκευές & Αξεσουάρ
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water60 oz
-
salt plus extra to season1 tsp
-
penne pasta, dried12 oz
-
cooked turkey meat cubed or pulled8 oz
-
asparagus cut in pieces (1 in.), woody ends removed8 oz
-
garlic cloves2
-
lemon thin peel only, no pith1
-
dried chili flakes (προαιρετικό πεδίο)¼ tsp
-
fresh parsley (leaves only)½ oz
-
olive oil2 oz
-
cherry tomatoes halved6 oz
-
goat cheese crumbled2 oz
-
baby arugula2 oz
-
lemon zest to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
33 g
Θερμίδες
2732 kJ /
653 kcal
Λιπαρά
26 g
Φυτικές ίνες
6 g
Υδατάνθρακες
70 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Thankful for Leftovers
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy Butter Chicken
1 godz.
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 min
Turkey Taco Meat Filling
35 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Philly Cheesesteak
50 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Turkey Taco Bowl
1 godz.
Turkey and Corn Soup
1 godz. 5 min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6 godz. 45 min
Chicken Parmesan
1 godz. 10 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min