
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
10 portions
Υλικά
-
beef tenderloin (4-5 lb)65 - 80 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
vegetable oil2 tbsp
-
Dijon mustard6 tbsp
-
Parmesan cheese4 oz
-
white wine3 ½ oz
-
thyme, fresh5 sprigs
-
heavy whipping cream10 oz
-
unsalted butter2 oz
-
horseradish sauce, jarred2 oz
-
fresh rosemary to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
568 kcal /
2377 kJ
Πρωτεΐνη
54 g
Λιπαρά
36 g
Υδατάνθρακες
4 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
17 g
Νάτριο
668 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGround Beef Taco Filling
25 λεπτ.
Teriyaki Chicken and Rice
40 λεπτ.
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 λεπτ.
Mediterranean Lamb Burger
45 λεπτ.
Cochinita Pibil
4ωρ.
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1ωρ.
Sweet and Sour Pork Ribs
30 λεπτ.
Turkey Chili
45 λεπτ.
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 λεπτ.
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
45 λεπτ.
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55 λεπτ.
Thai Pork with Green Mango Salad (Diabetes)
45 λεπτ.