
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
10 portions
Υλικά
-
beef tenderloin (4-5 lb)65 - 80 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
vegetable oil2 tbsp
-
Dijon mustard6 tbsp
-
Parmesan cheese4 oz
-
white wine3 ½ oz
-
thyme, fresh5 sprigs
-
heavy whipping cream10 oz
-
unsalted butter2 oz
-
horseradish sauce, jarred2 oz
-
fresh rosemary to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
668 mg
Πρωτεΐνη
54 g
Θερμίδες
2377 kJ /
568 kcal
Λιπαρά
36 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMeatloaf with Mushroom Sauce
1ωρ. 30 λεπτ.
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1ωρ. 5 λεπτ.
Summer Bolognese Bowl
45 λεπτ.
Orange Garlic Chicken with Rice
50 λεπτ.
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 λεπτ.
Bacon and Ranch Chicken Salad
45 λεπτ.
Fajitas
35 λεπτ.
Cochinita Pibil
4ωρ.
Lemon Garlic Chicken
30 λεπτ.
Classic Diner Burger
25 λεπτ.
Turkey Chili
45 λεπτ.
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 λεπτ.