Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce

Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce

4.9 25 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
10 portions

Υλικά

  • beef tenderloin (4-5 lb)
    65 - 80 oz
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • vegetable oil
    2 tbsp
  • Dijon mustard
    6 tbsp
  • Parmesan cheese
    4 oz
  • white wine
    3 ½ oz
  • thyme, fresh
    5 sprigs
  • heavy whipping cream
    10 oz
  • unsalted butter
    2 oz
  • horseradish sauce, jarred
    2 oz
  • fresh rosemary to garnish

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 568 kcal / 2377 kJ
Πρωτεΐνη 54 g
Λιπαρά 36 g
Υδατάνθρακες 4 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 17 g
Νάτριο 668 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων