
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
10 portions
Υλικά
-
beef tenderloin (4-5 lb)65 - 80 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
vegetable oil2 tbsp
-
Dijon mustard6 tbsp
-
Parmesan cheese4 oz
-
white wine3 ½ oz
-
thyme, fresh5 sprigs
-
heavy whipping cream10 oz
-
unsalted butter2 oz
-
horseradish sauce, jarred2 oz
-
fresh rosemary to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
568 kcal /
2377 kJ
Πρωτεΐνη
54 g
Λιπαρά
36 g
Υδατάνθρακες
4 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
17 g
Νάτριο
668 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChinese Pork with Vegetables
1ωρ. 20 λεπτ.
Lemon Chicken with Spring Onions
35 λεπτ.
Boeuf Bourguignon
11ωρ. 25 λεπτ.
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 λεπτ.
Korean Beef Lettuce Cups (Diabetes, TM6)
55 λεπτ.
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
2ωρ.
Quick Thai Chicken Curry
40 λεπτ.
Pork and Green Beans Sauté
45 λεπτ.
Beef Barbacoa
2ωρ.
Teddy Bear Burgers
2ωρ.
Turkey Chili
45 λεπτ.
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 λεπτ.