Συσκευές & Αξεσουάρ
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
10 portions
Υλικά
-
beef tenderloin (4-5 lb)65 - 80 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
vegetable oil2 tbsp
-
Dijon mustard6 tbsp
-
Parmesan cheese4 oz
-
white wine3 ½ oz
-
thyme, fresh5 sprigs
-
heavy whipping cream10 oz
-
unsalted butter2 oz
-
horseradish sauce, jarred2 oz
-
fresh rosemary to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
668 mg
Πρωτεΐνη
54 g
Θερμίδες
2377 kJ /
568 kcal
Λιπαρά
36 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalisbury Steak TV Dinner
1ωρ.
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2ωρ.
Chicken Salad Sandwich
15 λεπτ.
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 λεπτ.
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 λεπτ.
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1ωρ.
Thai Beef and Sweet Potato Mash
45 λεπτ.
Korean Barbecue Chicken with Rice
45 λεπτ.
Chicken Caprese Pasta Salad
25 λεπτ.
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50 λεπτ.
Chicken Pesto Tagliatelle
1ωρ. 5 λεπτ.
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1ωρ.