Συσκευές & Αξεσουάρ
Holiday Brisket
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 55 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
beef brisket first or second cut80 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
vegetable oil2 tbsp
-
carrot (approx. 4 oz), cut into pieces (2 in.)1
-
celery stalk (approx. 4 oz), cut into pieces (2 in.)1
-
yellow onion (approx. 12 oz), cut into pieces1
-
water divided28 oz
-
beef stock paste divided4 tsp
-
brown sugar2 oz
-
Worcestershire sauce½ oz
-
2 oz red wine vinegarbalsamic vinegar2 oz
-
tomato paste1 ½ oz
-
tamari sauce1 oz
-
ground paprika1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
dried chili flakes¼ tsp
-
fresh parsley to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
696 mg
Πρωτεΐνη
54 g
Θερμίδες
2782 kJ /
665 kcal
Λιπαρά
42 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
16 g
Υδατάνθρακες
13 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalisbury Steak TV Dinner
1 h
Thai Beef and Sweet Potato Mash
45 min
Korean Barbecue Chicken with Rice
45 min
Chicken Caprese Pasta Salad
25 min
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 h 5 min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 h
Summer Bolognese Bowl
No ratings
Sausage and Red Pepper Pasta
45 min
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40 min
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
45 min
Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
50 min