Focaccia di Carnevale salentina

Focaccia di Carnevale salentina

4.4 37 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 40 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

Impasto
  • di acqua
    200 g
  • di lievito di birra fresco
    10 g
  • di farina tipo 0
    380 g
  • di sale
    1 cucchiaino colmo
Ripieno
  • di cipolla a pezzi
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di carne trita di maiale
    400 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
Terminare la preparazione
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • pomodori pelati sgocciolati e tagliati a filetti
    6
  • di mozzarella a fettine
    150 - 250 g
  • di pecorino a fettine
    60 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 443.1 kcal / 1854 kJ
Πρωτεΐνη 19 g
Λιπαρά 24.8 g
Υδατάνθρακες 37.1 g
Φυτικές ίνες 1.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων