
Συσκευές & Αξεσουάρ
Japoński biszkopt miodowy (Kasutera)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
16 kawałków
Υλικά
-
masło ilość do natłuszczenia formy
-
7 jajek
-
250 g cukru
-
60 g mleka
-
80 g miodu
-
200 g mąki pszennej
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 kawałek
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
695 kJ /
166 kcal
Λιπαρά
4 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Υδατάνθρακες
29 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

KUCHNIA JAPOŃSKA
9 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBułeczki mleczne z czekoladą
2ωρ. 30 λεπτ.
Muffinki śniadaniowe z jabłkami i orzechami
45 λεπτ.
Pełnoziarniste muffinki dyniowe z orzechami
1ωρ. 5 λεπτ.
Torcik truskawkowo-serowy na zimno
6ωρ. 30 λεπτ.
Warkocze orzechowe
2ωρ.
Bezglutenowe ciastka z kawałkami czekolady
1ωρ. 35 λεπτ.
Owoce pod kruszonką z kremem angielskim
1ωρ. 10 λεπτ.
Babka "Trójniak"
1ωρ. 35 λεπτ.
Dyniowe ślimaczki z polewą z serka kremowego
3ωρ. 20 λεπτ.
Ślimaczek cynamonowy XXL z polewą z serka kremowego
2ωρ. 50 λεπτ.
Wieniec z makiem i morelami
1ωρ. 30 λεπτ.
Suflety z owocami leśnymi
50 λεπτ.