
Συσκευές & Αξεσουάρ
豆酥綠竹筍
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 人份
Υλικά
豆酥
-
熟黃豆200 克
-
油20 克
豆酥綠竹筍
-
熟竹筍 ,切滾刀塊(約2公分)300 克
-
油15 克
-
蒜頭20 克
-
豆瓣醬10 克
-
醬油1 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
紅甜椒 ,切條(約1公分)40 克
-
黃甜椒 ,切條(約1公分)40 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
12.4 g
Θερμίδες
876.4 kJ /
209.6 kcal
Λιπαρά
13.6 g
Φυτικές ίνες
6 g
Υδατάνθρακες
15.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

蔬食新煮張
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν