
Συσκευές & Αξεσουάρ
皇宮菜蒸蛋
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
水700 克
-
乾香菇5 克
-
油5 克
-
皇宮菜 ,切塊(約1公分)80 克
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
味醂1 茶匙
-
蛋4 顆
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
94.7 kcal /
395.8 kJ
Πρωτεΐνη
7.5 g
Λιπαρά
6.1 g
Υδατάνθρακες
3.3 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

蔬食新煮張
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν