Postre melba de duraznos

Postre melba de duraznos

3.6 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 porciones

Υλικά

Duraznos
  • 1200 g de agua
  • 500 g de azúcar refinada
  • ½ limón amarillo sólo el jugo
  • 1 cdita de vainilla
  • 4 duraznos con cáscara, cortados en octavos
Coulis de frambuesas
  • 125 g de frambuesas
  • 50 g de azúcar
  • 1 cda de agua
  • 125 g de frambuesas para servir
  • 6 bolas de helado de vainilla

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 104.3 kcal / 436.5 kJ
Πρωτεΐνη 0.8 g
Λιπαρά 2 g
Υδατάνθρακες 21.7 g
Φυτικές ίνες 0 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων