
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dinkel-Roggen-Brot
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
25 Scheiben
Υλικά
-
Dinkel150 g
-
Roggen150 g
-
Weizenmehl (Type 1050)300 g
-
Hefe grob zerbröselt40 g
-
Sauerteig trocken2 TL
-
Zucker1 Prise
-
Brotgewürz (προαιρετικό πεδίο)2 TL
-
Salz2 TL
-
Apfelessig30 g
-
Wasser lauwarm350 g
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
80 kcal /
335 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
16 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNeapolitanische Calzone
1ωρ. 30 λεπτ.
Lesachtaler Hausbrot
30ωρ. 30 λεπτ.
Joghurtbrot
14ωρ. 50 λεπτ.
Toastbrot (glutenfrei)
14ωρ.
Birnen-Nuss-Brot
1ωρ. 15 λεπτ.
Bierbrot
2ωρ.
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50 λεπτ.
Vollkornbrot
5ωρ.
Früchtebrot
24ωρ.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3ωρ. 30 λεπτ.
Allrounder-Brot
45 λεπτ.
Burger-Brötchen
1ωρ. 45 λεπτ.