
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dinkel-Roggen-Brot
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
25 Scheiben
Υλικά
-
Dinkel150 g
-
Roggen150 g
-
Weizenmehl (Type 1050)300 g
-
Hefe grob zerbröselt40 g
-
Sauerteig trocken2 TL
-
Zucker1 Prise
-
Brotgewürz (προαιρετικό πεδίο)2 TL
-
Salz2 TL
-
Apfelessig30 g
-
Wasser lauwarm350 g
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
80 kcal /
335 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
16 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCiabatta
17ωρ.
Birnen-Nuss-Brot
1ωρ. 15 λεπτ.
Sandwich-Toast
27ωρ.
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50 λεπτ.
Vollkornbrot
5ωρ.
Früchtebrot
24ωρ.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3ωρ. 30 λεπτ.
Allrounder-Brot
45 λεπτ.
Burger-Brötchen
1ωρ. 45 λεπτ.
Karotten-Walnuss-Brot
2ωρ.
Bauernbrot
2ωρ. 20 λεπτ.
Stockbrot
20 λεπτ.