Polpette con prugne e salsa al Parmigiano reggiano

Polpette con prugne e salsa al Parmigiano reggiano

4.5 42 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
20 pezzi

Υλικά

Polpette con prugne
  • prugne secche denocciolate
    5
  • spicchio di aglio senza anima
    ½
  • di carne trita di maiale
    500 g
  • uovo
    1
  • di brandy
    15 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe rosa macinato
    2 pizzichi
  • di pangrattato
    30 g
  • olio extravergine di oliva q.b.
Salsa al Parmigiano reggiano
  • di Parmigiano reggiano a pezzi (2 cm)
    50 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    100 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 93.8 kcal / 392.9 kJ
Πρωτεΐνη 6.6 g
Λιπαρά 5.9 g
Υδατάνθρακες 2.7 g
Φυτικές ίνες 0.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων