Συσκευές & Αξεσουάρ
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Steak
-
filet mignon medallions (approx. 4-6 oz ea.)2
-
salt to season
Potatoes
-
water20 oz
-
baby red potatoes or mixed baby potatoes8 oz
-
rosemary1 sprig
-
olive oil1 tbsp
-
salt½ tsp
Peppered Parmesan Sauce
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
whole black peppercorns1 tbsp
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
shallots in pieces2 oz
-
unsalted butter in pieces2 oz
-
chicken stock5 oz
-
brandy1 oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
heavy whipping cream2 oz
Assembly
-
canola oil1 tbsp
-
unsalted butter1 tbsp
-
Roquefort cheese crumbled2 oz
-
fresh rosemary (προαιρετικό πεδίο) to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1796.8 mg
Πρωτεΐνη
90.9 g
Θερμίδες
6786.5 kJ /
1622 kcal
Λιπαρά
118.8 g
Φυτικές ίνες
4.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
56.4 g
Υδατάνθρακες
38.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTamales Verdes
2 godz. 55 min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 godz. 40 min
Pork and Mushroom Wraps
30 min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 min
Beef Pot Pies
1 godz. 55 min
Chicken with Vegetable Rice
Brak ocen
Thai Beef and Sweet Potato Mash
45 min
Korean Barbecue Chicken with Rice
45 min
Chicken Caprese Pasta Salad
25 min
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50 min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min