Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes

Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes

4.8 45 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
2 portions

Υλικά

Steak
  • filet mignon medallions (approx. 4-6 oz ea.)
    2
  • salt to season
Potatoes
  • water
    20 oz
  • baby red potatoes or mixed baby potatoes
    8 oz
  • rosemary
    1 sprig
  • olive oil
    1 tbsp
  • salt
    ½ tsp
Peppered Parmesan Sauce
  • Parmesan cheese in pieces
    2 oz
  • whole black peppercorns
    1 tbsp
  • fresh thyme leaves only
    5 sprigs
  • shallots in pieces
    2 oz
  • unsalted butter in pieces
    2 oz
  • chicken stock
    5 oz
  • brandy
    1 oz
  • all-purpose flour
    1 tbsp
  • heavy whipping cream
    2 oz
Assembly
  • canola oil
    1 tbsp
  • unsalted butter
    1 tbsp
  • Roquefort cheese crumbled
    2 oz
  • fresh rosemary (προαιρετικό πεδίο) to garnish

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 1622 kcal / 6786.5 kJ
Πρωτεΐνη 90.9 g
Λιπαρά 118.8 g
Υδατάνθρακες 38.1 g
Φυτικές ίνες 4.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 56.4 g
Νάτριο 1796.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων